Uusi seuravaatteiden verkkokauppa!

Uusi seuravaatteiden verkkokauppa!

Uusi seuravaatteiden verkkokauppa!

Verkkokauppamme toimitusvaikeuksien vuoksi olemme vaihtaneet tavarantoimittajan ja verkkokaupan ylläpitäjän. Jatkossa seuravaatteet toimittaa Jako Finland Oy. KLIKKAA SEURAKAUPPAAN 

JAKO on 1989 perustettu saksalainen perheyritys. JAKO on erikoistunut palloilulajien tekstiileihin ja tarvikkeisiin. Yhtiön perustamisen lähtökohtana oli tarjota Jagst ja Kocher jokien välisen alueen urheiluseuroille vaatemallisto, joka olisi aina saatavilla. Tätä periaatetta noudattaen JAKO on kehittänyt toimintaansa eteenpäin ja nykyään 95 % tuotteista on heti saatavilla heidän Saksan varastostaan. Korkea tuotteiden saatavuus mahdollistaa myös nopeat toimitusajat ja toimitusvarmuudessa JAKO on alansa parhaimpia. JAKO seuramalliston tuotteissa korostuvat laatu, design, käytännöllisyys sekä saatavuus loistavassa hinta-laatusuhteessa.


Nykyään JAKO tuotteita on saatavilla ympäri maailmaa ja tunnetuimpiin JAKO urheiluseuroihin kuuluvat mm. Bayer Leverkusen ja VfB Stuttgart jalkapallon Saksan Bundesliigassa sekä S.C. Heerenveen Hollannin Eredivisiessä.


Karkkilan Urheilijat